«Έχει ιστορία στο μπάσκετ η ΑΕΚ!»

Ο Νικ Παύλος πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάϊτ της ομάδας.

Τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάϊτ της ΚΑΕ, έκανε ο νεοαποκτηθείς Νικ Παύλος, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας.

Για τη μεταγραφή: «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ την επαγγελματική μου καριέρα στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι απίστευτη ευκαιρία για μένα να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένα όνειρο που βγαίνει αληθινό, να παίξω μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σκληρή δουλειά με έφερε εδώ, αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή».

Για τις ρίζες του: «Κατάγομαι από το Λεβίδι Αρκαδίας. Από κει κατάγεται ο πατέρας μου δηλαδή. Πάντως, στην Αθήνα και την Ελλάδα ήλθα για πρώτη φορά πέρσι, όταν και έμεινα για οκτώ ημέρες».

Για τον Ντράγκαν Σάκοτα: «Ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Δεν είχα καμία επαφή μαζί του, αλλά θα τον δω για πρώτη φορά από κοντά στο Λας Βέγκας, στο οποίο θα μεταβώ τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα συζητήσω μαζί του».

Για την ΑΕΚ: «Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Ξέρω ότι έχει Ιστορία στο μπάσκετ και υπέροχους οπαδούς. Ξέρω επίσης ότι βρίσκεται σε στάδιο αναγέννησης. Είναι ευχάριστο, που θα φορέσω τη φανέλα αυτής της μεγάλης ομάδας».