Στην ΑΕΚ και ο Σκουλίδας!

Κλείνει μέσα στις επόμενες μέρες και ο Διονύσης Σκουλίδας στην "Βασίλισσα. Επόμενος στόχος ο Δημήτρης Σταμάτης.

Φαίνεται πως η ΑΕΚ το εφετινό καλοκαίρι στο τμήμα του μπάσκετ θα έχει μεγάλο μεταγραφικό ενδιαφέρον. Εκτός από παίχτες εμπειρίας-ουσίας, που θα την βοηθήσουν την ερχόμενη χρονιά άμεσα, κοιτάει να κάνει και παιδομάζωμα για το λαμπρό μέλλον της.

Μετά τον Μωραϊτή που είναι μια ανάσα πριν υπογράψει στην ΑΕΚ, άλλος ένας νεαρός παίχτης που εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ19 με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην “Βασίλισσα”.

Ο λόγος βέβαια για τον Διονύση Σκουλίδα, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Περιστέρι κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, όπως και με την Εθνική ομάδα στο περασμένο τουρνουά. Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες τελείωσε κι αυτήν την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες και ο παίχτης τις επόμενες μέρες θα υπογράψει τον νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί.

Πλέον, ο επόμενος νεαρός που τραβάει τα βλέμματα, των “Κιτρινόμαυρων”, είναι ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι με την φανέλα του Πανιωνίου, αλλά ήταν κι αυτός μέλος της Εθνικής ομάδας εφήβων που κατέκτησαν την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.