Δεν φοβούνται στην ΑΕΚ για Τζιοβάνι

Εμπλοκή στην μεταγραφή του Τζιοβάνι απ' την Φλουμινένσε που δεν άφησε τον παίχτη να ταξιδέψει στην Αθήνα αυτές τις μέρες, χωρίς όμως να ανησυχεί η ΑΕΚ. Πέμπτη(16/07) πιθανότατα θα είναι στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος.

Η ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Τζιοβάνι αλλά και με τον ίδιο τον παίχτη, έχουν έρθει από την Πέμπτη σε οριστική συμφωνία για να μεταγραφεί ο ποδοσφαιριστής στον “Δικέφαλο”.

Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν κάποιες “τρικλοποδιές” που βάζουν οι άνθρωποι της Φλουμινένσε, στην μεταγραφή της ΑΕΚ, για να κρατήσουν τον παίχτη στην ομάδα τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα Βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, έκανε λόγο για εμπλοκή της “Φλου” που πιέζει να μείνει ο παίχτης στο ενεργητικό της μη αφήνοντας να ταξιδέψει στην Ελλάδα, αλλά τονίζει ότι κι ο ίδιος ο παίχτης το επιθυμεί αυτό.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, ο παίχτης έχει συμφωνήσει για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μαζί με τους εκπρόσωπους του. Απ’ την άλλη η ΑΕΚ, γνωρίζει για τις “τρικλοποδιές” που βάζει η Φλουμινένσε για να κρατήσει τον Τζιοβάνι, αλλά δεν ανησυχούν αφού παίρνουν τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του παίχτη, ότι θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα, απλά με λίγες μέρες καθυστέρησεις.

Ο Τζιοβάνι θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την ερχόμενη Πέμπτη(16/07) στην Αθήνα, αν όλα κυλήσουν ομαλά.