Ικανοποιημένοι και χαρούμενοι αποχώρησαν!

Ο πατέρας και οι εκπρόσωποι του παίχτη, αποχώρησαν σήμερα το πρωί (11/07), πλήρως ικανοποιημένοι και χαρούμενοι για την θετική τροπή που έχουν τα πράγματα.

Ο πατέρας του Τζιοβάνι βρισκόταν, από την Τετάρτη το βράδυ στην χώρα μας, ώστε να δει την Αθήνα, την κατάσταση λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα, αλλά και τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μαζί με τους εκπροσώπους του παίχτη, τους ξενάγησε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, από την Κηφισιά μέχρι την Γλυφάδα. Η κατάσταση που αντίκρισε ο πατέρας του Τζιοβάνι και τον άφησε ικανοποιημένο, ήταν ότι όλα κυλούσαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα και του άρεσε πολύ και η Αθήνα σαν πόλη.

Ο Μιλοβάνοβιτς τους εξήγησε ότι τα πράγματα είναι καλά κι ότι η ΑΕΚ, δεσμεύεται ότι θα παρέχει τα πάντα στον ποδοσφαιριστή κι ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κανέναν λόγο. Οι άνθρωποι του παίχτη και ειδικά ο πατέρας του, έμεινε πλήρως ικανοποιημένος, ενώ εντυπωσιάστηκε κι από τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, αλλά και για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, που είναι το προσωρινό γήπεδο της «Ένωσης».

Μάλιστα, σήμερα το πρωί (11/07), αποχώρησαν από την χώρα μας, ικανοποιημένοι και χαρούμενοι που έκλεισε κι αυτό το μικροπροβληματισμό που είχαν οι άνθρωποι του Τζιοβάνι και δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να έρθει άμεσα στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής, παρότι διαβάσατε προηγουμένως την εμπλοκή της Φλουμινένσε στην μεταγραφή, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μην ανησυχούν.