«Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη!»

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος, φάνηκε σίγουρος σε συνέντευξη του, ότι η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί έτοιμη στην επιστροφή της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην «Ώρα των Σπορ», για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη, για τους στόχους της, αλλά και για την παραμονή του Μάλικ Χέρστον.

-την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό. Όταν ανανέωσα το έκανα επειδή μου ενέπνεε σιγουριά το όλο πλάνο. Το Eurocup είναι πολύ δυνατό σε σχέση με άλλες χρονιάς και θα αντιμετωπίσουμε ομάδες Ευρωλίγκας. Είναι μια πρόκληση για όλους μας».

-τους στόχους στο Eurocup: «Η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη. Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά τι κάνει και όλα τα παιδιά μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Μόνο να κερδίσουμε έχουμε σε έναν τόσο δυνατό όμιλο. Δεν πάμε απλά για να συμμετέχουμε στο Eurocup, αλλά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Αν δεν το πίστευα, δεν θα έμενα».

-την παραμονή του Χέρστον: «Ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της περσινής μας πορείας, ένας πολύ χρήσιμος παίκτης σε άμυνα κι επίθεση, που βάζει πάνω από όλα την ομάδα, ενώ είναι και τρομερός χαρακτήρας και πολύ συνεργάσιμος στο γήπεδο».

-την απόκτηση του Κάρτερ: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί εξαιρετικά σε δύο θέσεις, στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ χρήσιμος και ποιοτικός. Πρόκειται για επαγγελματία και πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων».