«Δώσαμε τον λόγο μας στην ΑΕΚ, ο Τζιοβάνι θα έρθει!»

Δυσκολεύει του Τζιοβάνι, επικρατεί όμως αισιοδοξία.

Νέα δεδομένα φαίνεται να έχουν προκύψει για την περίπτωση του Τζιοβάνι, στον οποίο ασκείται πολύ μεγάλη πίεση από την Φλουμινένσε προκειμένου να τον κρατήσει τη Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή του πατέρα και του μάνατζερ του αθλητή στην πατρίδα τους -με την επίσκεψή τους στην Ελλάδα να έχει ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο- η βραζιλιάνικη ομάδα έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να πείσει τον αριστερό μπακ να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ειδικότερα, λέγεται πως του πρότειναν ήδη νέο τριετές συμβόλαιο και στη συνέχεια έβαλαν τον Ροναλντίνιο (ο οποίος υπέγραψε στην ομάδα λίγες ημέρες πριν) να τηλεφωνήσει στον 26χρονο άσσο για να του επιστήσει την προσοχή στο πόσο μεγάλη ανάγκη τον έχει η ομάδα του για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος την ερχόμενη χρονιά.

Ωστόσο, μόλις μαθεύτηκαν οι εξελίξεις αυτές στο μέτωπο της ΑΕΚ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επικοινώνησε αμέσως στον πατέρα του Τζιοβάνι, με τον οποίο μάλιστα είχε συνομιλήσει μερικές μέρες πριν, για να ενημερωθεί για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή. Ο πατέρας του ξεκαθάρισε ότι: «δώσαμε τον λόγο μας στην ΑΕΚ και ο Τζιοβάνι θα έρθει στην ΑΕΚ».