Η τρέλα των διαρκείας, η πίστη για Τζιοβάνι και η υπέρβαση για Κούρτσι

Ο σημερινός Τύπος ασχολείται με τον Τζιοβάνι και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την τρέλα του κόσμου για τα διαρκείας, αλλά και τον Κούρτσι για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά:

Goal

«Πίστη για Τζιοβάνι» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Και ο Φρεν επιστρατεύτηκε, μετά τον Ροναλντίνιο για να «ψηθεί» ο Βραζιλιάνος μπακ να μείνει στη Φλουμινένσε, ωστόσο στην ΑΕΚ αισιοδοξούν ότι θα έρθει στην Αθήνα.  Προβάδισμα σε Μπαρόχα, δουλεύεται ακόμα η λύση για το τέρμα. Αγωνία για τις επαφές Μπουονανότε – Γρανάδα».

Sportday

«Έρχομαι!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στον Τζιοβάνι και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Livesport

«Υπέρβαση» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη η απόκτηση του Τζανλούκα Κούρτσι για τα γκολπόστ της ΑΕΚ. Έως την Παρασκευή στην Αθήνα ο Τζιοβάνι. Τρέλα για τα εισιτήρια».

Ώρα των σπορ

«Η πιο όμορφη τρέλα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Με κλειστές τράπεζες και μέσα στην περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής αβεβαιότητας της Μεταπολίτευσης οι Ενωσίτες έσπασαν το φράγμα των 3.000 ανανεώσεων καρτών διαρκείας.

Να τελειώνει με Τζιοβάνι και Μπαρόχα. «Καθάρισε» και από το ΥΠΑΠΕΝ. Με την ΑΕΚ στο Μέγαρο Μουσικής για την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ξανασκέφτεται Ουίλμπεκιν και Βουγιούκα».