«Στόχος η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιάννης Αλεξόπουλος, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την απόφαση του να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η πρώτη επαφή έγινε με τον προπονητή, Νίκο Μπουτσουρή, με τον οποίον γνωριζόμαστε και προσωπικά. Στη συνέχεια μίλησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και όλα κύλησαν άψογα.

Οι άνθρωποι έδειξαν ότι με θέλουν και με υπολογίζουν στην ομάδα. Μου παρουσίασαν το πλάνο τους για την ομάδα και δεν θα μπορούσα να πω όχι. Από τις πρώτες μου εντυπώσεις είναι πως είδα ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και κάνουν το καλύτερο για να βρει και πάλι το δρόμο της».

Για την έλευση του στην ΑΕΚ είπε: «Δεν το συζητώ πως είναι ένα σημαντικό βήμα για μένα. Είναι πολύ διαφορετικό να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ έστω και στην Α2. Λίγη σημασία έχει η κατηγορία σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε από τα πρώτα λόγια που μου είπαν οι ιθύνοντες του τμήματος είναι πως είναι πολύ διαφορετικό να είσαι στην ΑΕΚ και αυτό το διαπιστώνω και εγώ».

Αναφορικά με τους στόχους της Ένωσης ο Έλληνας αθλητής είπε: «Στόχος είναι δεδομένος και ξεκάθαρος. Είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Είναι τιμητικό για μένα γιατί οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν ότι με πιστεύουν και θέλω πάνω από όλα να τους δικαιώσω. Δεν με αγχώνει κάτι, αγωνίζομαι χρόνια στο βόλεϊ. Αυτό το νέο ξεκίνημα όμως είναι πιο δημιουργικό και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στον προορισμό της με επιτυχία».

Στη συνέχεια το νέο απόκτημα του Δικεφάλου έδωσε το δικό του μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου:

«Βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται από μέσα, θεωρώ ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει λιγάκι υπομονή και το ανδρικό βόλεϊ θα κερδίσει και πάλι την θέση του στην καρδιά τους. Θέλω να τους υποσχεθώ πως από την μεριά του θα προσπαθήσω για αυτό. Να τους προσφέρουμε όμορφο θέαμα και να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της».