«Ο Σάκοτα θα γυρίσει με εκπλήξεις από το Λας Βέγκας»

Σε δηλώσεις του στο Novasport fm, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της «Βασίλισσας» παρά την οικονομική κρίση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα νέα δεδομένα: «Φέτος οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες. Ήδη το έχουμε νιώσει έντονα. Πραγματικά ήταν κάτι ιδιαίτερο η παρουσία μας στην Βαρκελώνη, όπου για πρώτη φορά η ΑΕΚ βρέθηκε σε κουραστικά, αλλά πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια. Εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι κάτι καλό συμβαίνει την ΑΕΚ. Αυτό έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη. Παρά τις δύσκολες συνθήκες στη χώρα, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ οικονομικά: «Πράγματι η κατάσταση που περνάμε ως χώρα έχει επηρεάσει κυρίως την ψυχολογία μας. Δεν θέλω να δημιουργήσω προσδοκίες, όμως δεν μας έχει επηρεάσει ως ΚΑΕ. Θεωρώ ότι προχωράμε στον προγραμματισμό μας κανονικά για τον σχεδιασμό της ομάδας. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες καθυστερήσεις, όμως ο προγραμματισμός περιμένει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιο θα είναι το μπάτζετ, όμως το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική και σαφώς καλύτερη απ’ την χρονιά που πέρασε. Το μόνο που θα συστήσω στον κόσμο είναι υπομονή».

Για τις μεταγραφές: «Ο Ντράγκαν Σάκοτα φαντάζομαι θα γυρίσει με κάποιες εκπλήξεις απ’ το Λας Βέγκας. Ας περιμένουμε».

Για τον σχεδιασμό: «Έχουμε δρόμο ακόμα, η ομάδα σχεδιάζεται αγωνιστικά και οργανωτικά. Τρέχουμε σε ιλιγγιώδεις ρυθμούς όλοι. Δεν φτάνει το αγωνιστικό να είναι καλό, χρειάζεται μια ομάδα να είναι καλή και εκτός γραμμών. Σε αυτό το επίπεδο δουλεύουμε σκληρά».

Για το Eurocup: «Όλα κρίνονται στο παρκέ. Οι ομάδες δεν έχουν σχηματοποιηθεί ακόμα. Έτσι ή αλλιώς, η φετινή διοργάνωση είναι μια ευρωλίγκα Νο2».