Κλήρωση με θέα τον Παρθενώνα

Στο Μουσείο της Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων Handball Premier, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ετήσια εκδήλωση της θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 και ώρα 19:00.

Είναι μεγάλη τιμή για το άθλημα να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν από έναν ιερό τόπο, σήμα κατατεθέν του Ελληνικού πολιτισμού, όπως είναι το Μουσείο της Ακρόπολης.
Η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Παντερμαλή και το Δ.Σ. του Μουσείου της Ακρόπολης που στηρίζουν για μια ακόμα χρονιά το άθλημα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι κορυφαίοι (καλύτερες επτάδες, MVP, πρώτοι σκόρερ, καλύτεροι προπονητές) των πρωταθλημάτων Α1 Ανδρών- Α1 Γυναικών της σεζόν 2014-2015.

Επίσης θα τιμηθούν οι χορηγοί- υποστηρικτές της Ομοσπονδίας, αλλά και οι νικητές του διαγωνισμού των νέων λογότυπων της ΟΧΕ και της Handball Premier, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Handball Premier, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών για τη σεζόν 2015-2016