Ανοίγει ο δρόμος για το γήπεδο

Ο αθλητικός τύπος της Παρασκευής ασχολείται με τις εξελίξεις του γηπέδου της ΑΕΚ.

Με τις εξελίξεις για το γήπεδο ασχολείται ο αθλητικός Τύπος της Παρασκευής στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:

“Όλα έτοιμα για το Ναό της ΑΕΚ”, γράφει στο πρώτο της θέμα η εφημερίδα σήμερα και προσθέτει: “Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε χθες στο ΥΠΕΚΑ και μίλησε με τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη, για την επίσπευση και τον συντονισμό των διαδικασιών που θα ακολουθήσουν, αμέσως μετά την ψήφιση της νομοθετικής ρύθμισης με την έναρξη της λειτουργίας της Βουλής στις 28 Μαϊου”.

SPORTDAY:

Για το γήπεδο γράφει και η SD: “Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω… Στην ΑΕΚ εμφανίζονται περισσότερο βέβαιοι από ποτέ, μετά και τις διαβεβαιώσεις που έλαβε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ, πως αμέσως μετά τις εκλογές και μόλις ανοίξει ξανά η Βουλή (28/5) θα προχωρήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου που θα ανοίξει το δρόμο για την έναρξη των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν συζητήσει όλα τα νομοθετικής και τεχνικής φύσης ζητήματα που εκκρεμούν και πλέον περιμένουν από την κυβέρνηση να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να ξημερώσει την επομένη των Ευρωεκλογών. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως αν τηρηθούν όλα όσα τους έχουν πει και μετά την ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου, αλλά και την έκδοση άδειας για έργα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, η… ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» μπορεί να αρχίσει στα τέλη Ιουνίου”.

LIVE SPORT:

Γηπεδικό θέμα συνέχειας και στη LS:”Τρέχει για το ναό ο Τίγρης. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το ραντεβού του Μελισσανίδη στο ΥΠΕΚΑ με τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη, ώστε να προχωρήσουν οι εξελίξεις για την “Αγιά Σοφιά”.

GOAL:

“Μήνυμα για το γήπεδο”, γράφει το Goal πως έστειλε ο Μελισσανίδης και προσθέτει: “Η συνάντηση Μελισσανίδη με τον ΥΠΕΚΑ που δείχνει ότι η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς δεν επηρεάζεται από πιθανές πολιτικές εξελίξεις”.