Μετά το τέλος της σαιζόν οι αποφάσεις

Μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος θα αρχίσει η εντατική ενασχόληση με τα μεταγραφικά θέματα στην ΑΕΚ.

Την προσεχή Τετάρτη η ΑΕΚ θα αποχαιρετήσει την Γ’ Εθνική και από Πέμπτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία-προεργασία της επόμενης σαιζόν, στην Football League.

Πρώτο θέμα ενασχόλησης των ανθρώπων της Ένωσης θα είναι η περίπτωση του Ντάντκο Λάζοβιτς, τον οποίο ο Νίκος Λυμπερόπουλος είδε το προηγούμενο Σάββατο στο Βελιγράδι.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να αποφασίσει τι θα πράξει με την περίπτωση του διεθνή Σέρβου μεσοεπιθετικού και για το αν τελικά θα προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις. Αν αυτό συμβεί, τότε ο Λάζοβιτς θα έρθει στην Αθήνα για την τελική συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αρκετά σύντομα θα κλείσει και το θέμα του Τραϊανού Δέλλα, με τον Έλληνα τεχνικό να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες παραμονής στον πάγκο της ΑΕΚ.

Μόλις λάβει τέλος το θέμα του προπονητή, τότε θα ξεκινήσουν ανανεώσεις παικτών του φετινού ρόστερ καθώς και άλλες 4 έως 7 μεταγραφές εκτός του Λάζοβιτς.

Να σημειωθεί, πως οι εισηγήσεις του Δέλλα θα ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψιν τόσο για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν όσο και για τις θέσεις όπου ο σύλλογος έχει ανάγκη από ενίσχυση.

Σε περίπτωση τώρα, που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Δέλλα τότε ο Μελισσανίδης, μαζί με τον Λυμπερόπουλο, θα αναζητήσουν νέο τεχνικό και αφού βρεθεί εκείνος, μόνο τότε θα αναζητηθούν-προχωρήσουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.