Ανοίγει ο δρόμος για Λάζοβιτς

Ο Nτάνκο Λάζοβιτς έχει ενημερώσει την Παρτιζάν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Παρόλο που τα δύο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα Σερβίας έχουν αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών και το θέμα Λάζοβιτς έχει πάει λίγο πίσω, η πλευρά της ΑΕΚ συνεχίζει να επεξεργάζεται τις επόμενες κινήσεις.

Το θέμα όμως είναι ότι ο 31χρονος παίκτης μένει ελεύθερος αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Έτσι λοιπόν η ΑΕΚ δε θα χρειαστεί να δώσει χρήματα στην Παρτίζαν παρόλο που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Είναι ένα θέμα που όπως αναφέρεται και σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay» ίσως να δημιουργούσε πρόβλημα καθώς οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν την Παρτίζαν.

Αντίθετα, τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Λάζοβιτς έχει ήδη ενημερώσει την Παρτίζαν για το ενδιαφέρον της «Ένωσης» αλλά και το ραντεβού με τον Λυμπερόπουλο στο Βελιγράδι.

Οι εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται μετά το τέλος του πρωταθλήματος Σερβίας. Όταν θα γίνει αυτό, θα υπάρξουν και άλλες επαφές για να μπει το θέμα στην τελική ευθεία.

Το οικονομικό φαίνεται να είναι ένα ζήτημα που όπως όλα δείχνουν θα ξεπεραστεί μια και στην ΑΕΚ με τα μπόνους που προσφέρουν στον Λάζοβιτς αγγίζουν τις απαιτήσεις του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σερβίας.