Δύσκολος μήνας για τον Μπρέσεβιτς

Σημερινό δημοσίευμα ασχολείται με την παραμονή του Μπρέσεβιτς στην ΑΕΚ.

Τον Μάρτιο ο Ιβάν Μπρέσεβιτς είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο και σημερινό δημοσίευμα ασχολείται με το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Φυσικά, ήταν αναμενόμενο πως θα έχανε τη φετινή χρονιά, αλλά υπήρχε σιγουριά πως θα ήταν έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport Day» υποστηρίζει πως ο Κροάτης παίκτης θα είναι έτοιμος περίπου τον Αύγουστο.

Το διάστημα όμως αυτό είναι αρκετά μεγάλο και δείχνει ότι συμβαίνει κάτι πιο σοβαρό με την περίπτωση του. Αυτός είναι και ο λόγος που κυκλοφόρησαν σενάρια αποχώρησης του από την ομάδα. Τα σενάρια αυτά όμως, τα διέψευσε το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τον παίκτη.Συγκεκριμένα, ο Ιούνιος θεωρείται σημαντικός μήνας για τον Μπρέσεβιτς.

Αν μπορέσει να βγάλει το πρόγραμμα, αφού έχει ήδη βγει για την αποθεραπεία του, τότε είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στη Football League, καθώς είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Δέλλας στην ΑΕΚ. Αλλιώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά..