Αποχαιρετιστήριο πάρτι και..ποτέ ξανά!

Στο παρελθόν θα ανήκει από σήμερα το βράδυ για την ΑΕΚ η περιπέτεια της Γ’ Εθνικής στον τελευταίο αγώνα με τον Πανναξιακό στο ΟΑΚΑ. (19:00 / ΑΕΚnea.gr, Novasports2).

Τον τελευταίο αγώνα στην Γ’ Εθνική θα δώσει απόψε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανναξιακό και ένα ακόμα «κιτρινόμαυρο» πάρτι αναμένεται να στηθεί στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Στους προηγούμενους αγώνες ο Τραϊανός Δέλλας έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, ώστε να δει ποιοι από αυτούς μπορούν να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική.

Για τον σημερινό αγώνα όμως, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους βασικούς, έτσι ώστε να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή της ΑΕΚ θα περιλαμβάνει τους: Ντούνης, Γεωργέας, Τσιρίλο, Σταθάκης , Πεταυράκης, Κορδέρο, Ρόβας , Ανάκογλου, Πλατέλλας, Τσέλιος, Ράμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Πόποβιτς, Γροντής, Τζανετόπουλος και Τσουμάγκας.

Εκτός από τους Τσούπρο, Τσουκαλά, Αργυρίου, Κέζο, Καζβιρόπουλο, Παληαρούτα, Κάτσικα, Ζιβάνοβιτς, Μούργκα και Τζάθα, που αποκλείστηκαν για λόγους τακτικής, στις εξέδρες θα είναι και οι πλέον άτυχοι της χρονιάς, Καραγκιολίδης, Τσεβάς, Θαναηλάκης, Μπρέτσεβιτς, Ντακόλ και Καλογέρης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από συνεννόηση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ, αποφασίστηκε μία τυπική απονομή κυπέλλου, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανναξιακό, για την… επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.