Μπάγεβιτς: «Πιστεύουμε στον Δέλλα και είμαστε δίπλα του»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν παρέλειψε να μιλήσει για την υποστήριξη του κόσμου και για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο filathlos.gr, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ, τους στόχους της επόμενης και για την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα.

Αναλυτικά:

Ένα πρώτο σχόλιο για την περίοδο που τελείωσε.

«Ο στόχος ήταν η άνοδος. Αυτός ήταν από την αρχή. Τα καταφέραμε και τούτο είναι που μετράει, που φύγαμε όσο πιο γρήγορα και ψηλά γίνεται από την κατηγορία. Επόμενος μεγάλος στόχος, φυσικά, είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Εκεί όπου ανήκει η ΑΕΚ και εκεί όπου θέλουμε όλοι να την ξαναδούμε.»

Θα συμφωνείτε ότι η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.

«Ναι, είχαμε καλές και κακές στιγμές. Μα σας είπα, την μεγαλύτερη και κυριότερη σημασία είχε να ανέβουμε. Και πλέον κοιτάμε μπροστά και το πως θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας.»

Στην Football League τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα.

«Το γνωρίζουμε και γι’ αυτό προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Έχουμε ήδη πάρει παίκτες που θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν και γενικότερα είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε το ρόστερ προκειμένου να είμαστε 100% έτοιμοι και πλήρεις τη νέα χρονιά. Όλοι μας θέλουμε την γρήγορη επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε. Και δικαιολογία στην αποτυχία δεν θα υπάρχει. Καμιά.»

Ο Τραϊανός Δέλλας παρέμεινε και η στήριξή σας στο πρόσωπό του ήταν καθοριστική.

«Όλοι μας τον πιστεύουμε και πρώτος από όλους ο πρόεδρος. Έχουμε πει ότι στόχος μας είναι να βγάλουμε έναν προπονητή μέσα από την ομάδα, που να την ξέρει καλά, που να εργάζεται πολύ και που να προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος. Στο χέρι του είναι να πετύχει, εμείς είμαστε δίπλα του.»

Να περιμένουμε και άλλες μεταγραφές;

«Kοιτάζουμε, ψάχνουμε… Θα δούμε, σας ξαναλέω πως το σίγουρο είναι ότι η διοίκηση θα κάνει το καλύτερο δυνατό.»

Λάζοβιτς

«Είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε. Και αυτόν, όπως και άλλους. Θα δούμε.»

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Ένα όνειρο που μπορεί και θα γίνει πραγματικότητα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δουλεύει σκληρά, παλεύει και νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Εννοείται πως η ομάδα στο σπίτι της θα αποκτήσει άλλη δυναμική.»

Και ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Τους ευχαριστούμε για όσα έκαναν και κάνουν για την ΑΕΚ. Χωρίς αυτούς, κάθε προσπάθειά μας δεν θα είχε αποτέλεσμα. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας.»