Θέμα με Ζιάγκο στην ΑΕΚ

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου, δεν θέλει να παραμείνει ο Βαγγέλης Ζιάγκος στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού, όπως δηλώνει έχει ήδη βρει άλλον προπονητή.

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου επιθυμεί να επανέλθει στα κοινά της μπασκετικής ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που δεν ενοχλεί κάτι τους δύο ισχυρούς άντρες, μέχρι τώρα, της «Βασίλισσας», Κωνσταντίνο Κοτσάτο και Αλέξη Αλεξίο

Ο ίδιος, σήμερα ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που ασχοληθεί ενεργά με το τμήμα θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Βαγγέλη Ζιάγκο, με άλλο προπονητή, τον οποίο ήδη έχει κλείσει.

Η ανακοίνωση αυτή είναι και το «κλείσιμο της πόρτας» της επιστροφής του Γεωργατζόγλου στα κοινά της μπασκετικής ΑΕΚ, αφού ο Ζιάγκος θα παραμείνει και τη νέα σαιζόν στην ομάδα, έχοντας την απόλυτη στήριξη της διοίκησης του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Γεωργατζόγλου: «ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ., ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ). ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ».