Άμεσα οι αποφάσεις για μεταγραφές και αποχωρήσεις

Αρκετά είναι τα ανοιχτά ζητήματα, για τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν.

Αρκετά είναι ακόμα τα ανοιχτά ζητήματα στην ΑΕΚ, σε ότι αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, ενόψει της νέας περιόδου. Ήδη έντεκα νέοι ποδοσφαιριστές, έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ένωση. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γιάννη Ανέστη, τους αμυντικούς Βασίλη Λαμπρόπουλο, Δημήτρη Κολοβέτσιο, Γιώργο Σαρρή, Μιχάλη Μπακάκη και Στράτο Σβάρνα, τους μέσους Μάρκο Ντούνη, Πέτρο Μάνταλο, Αμπντουλαγιέ Φαγιέ και Μάρκο Ζόριτς, και τον επιθετικό Χρήστο Αραβίδη.
Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα γίνει το ξεσκαρτάρισμα στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς είναι δεδομένο ότι αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν. Σχεδόν σίγουροι, αυτή τη στιγμή θεωρούνται οι Ηλίας Βούρας, Νίκος Γεωργέας (επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να κλείσει την καριέρα του στην Ένωση), Μιγκέλ Κορδέρο, Βασίλης Ρόβας, Βαγγέλης Πλατέλλας, Βασίλης Τσεβάς, Δημήτρης Ανάκογλου και πιθανότατα οι Αλεχάντρε Ντακόλ και Ιβάν Μπρέσεβιτς, οι οποίοι αν μείνουν, θα αποτελέσουν εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση.
Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως παρελθόν θα αποτελέσει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Η ηλικία του Ιταλού αμυντικού, καθώς και το γεγονός ότι έχουν ήδη αποκτηθεί αρκετοί παίκτες στην άμυνα, καθιστoύν εξαιρετικά αμφίβολη την παραμονή του.
Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, καθώς σίγουρα θα πραγματοποιηθούν και ακόμη 4-5 προσθήκες στο ρόστερ, με τους Τραϊανό Δέλλα και Νίκο Λυμπερόπουλο, να λαμβάνουν τις τελικές αποφάσεις.