Δεν αρκεί μόνο η άνοδος

Συνεχίζει να μην πείθει η ΑΕΚ μετά και την γκέλα (0-0) στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, βάζοντας σε σκέψη την διοίκηση της ομάδας για νέες μεταγραφικές κινήσεις.

Δεν είναι όμως μόνο η διοίκηση της Ένωσης που νιώθει απογοήτευση για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα, αλλά υπάρχει και η απογοήτευση που νιώθει ο κόσμος, με μερίδα οπαδών να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για το θέαμα εντός του αγωνιστικού χώρου με αποδοκιμασίες.

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής ήταν μια ακόμα εμφάνιση που έδειξε ότι το υπάρχον έμψυχο δυναμικό δεν πείθει. Για αυτό τον λόγο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου στρέφονται πλέον σε άλλες επιλογές για την στελέχωση του ρόστερ που θα αγωνιστεί στην Football League.

To ίδιο ισχύει και για τον Τραϊανό Δέλλα που όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και να κρίνεται, κάτι που θα γίνει οριστικά στο τέλος της χρονιάς. Οι επτά αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος, είναι πολύ λίγος χρόνος να μπορέσουν παίκτες και προπονητής να κερδίσουν μια θέση στη νέα ΑΕΚ η οποία επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εξάλλου, για πολλούς ήδη έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής στον σύλλογο.