Από εβδομάδα οι μεταγραφές του ανδρικού τμήματος βόλεϊ

Την Τετάρτη αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με το ρόστερ της ΑΕΚ

Ο Μάνος Μακρής θα συνεχίσει να τρέχει το ανδρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ και την επόμενη εβδομάδα θα ασχοληθεί και με τα θέματα του τμήματος και της Ερασιτεχνικής. Την Τρίτη αναμένεται μία σημαντική συνάντηση και για την “ΑΕΚ της καρδιάς”, όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το ζήτημα δύο φίλων της “Ένωσης” που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά.

«Πρόκειται για δυο επιφανείς φίλους του συλλόγου οι οποίοι έχουν ενστερνιστεί το όραμα για μια ισχυρή ΑΕΚ κι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να υποστηρίξουν το τμήμα καλύπτοντας τα έξοδα, τόσο για την ενίσχυση της ομάδας, όσο και για τη λειτουργία του τμήματος την επόμενη σεζόν. Μακάρι όλα να πάνε καλά, ώστε από την Τετάρτη να φουλάρουμε τις προσπάθειες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ολοκληρώνοντας τον προγραμματισμό μας».

Από τις παραπάνω δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς ότι αν πάνε όλα καλά στην συνάντηση της Τρίτης, την αμέσως επόμενη μέρα θα έχουμε ανακοινώσεις νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Εννοείται ότι οποιαδήποτε μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μετά από άμεση συνεννόηση με τον Χόρχε Ελγκέτα, τον προπονητή του ανδρικού τμήματος βόλει της ΑΕΚ.