Καραμάνος: «Χαρά και τιμή το γήπεδο της ΑΕΚ»

Με εξαιρετικά λόγια μίλησε στη συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής, ο  αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών,  Χρήστο Καραμάνο για την σύμβαση του γηπέδου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Συνέκρινε την σύμβαση της «Αγιάς Σοφιάς» με αυτή του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τονίζοντας πως το γήπεδο της ΑΕΚ θια ανήκει στον Ερασιτέχνη. 

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κυρίου Καραμάνου: 
«Είναι χαρά και τιμή να εισηγούμαι αυτή την άρτια σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ με την οποία είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Το έργο αυτό έχει εγγραφεί από το 2013 στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας.

Εμείς σαν νέα διοίκηση της Περιφέρειας είπαμε ότι θα προχωρήσουμε με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα και με σεβασμό στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή η σύμβαση υπηρετεί αυτούς τους στόχους. Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Προασπίζει το δημόσιο συμφέρον γιατί η σύμβαση γίνεται με το ερασιτεχνικό σωματείο και με όρους απόλυτα θετικούς για το ερασιτεχνικό σωματείο. Η χρήση και η εκμετάλλευση του γηπέδου με αυτή τη σύμβαση επιστρέφει στο ερασιτεχνικό σωματείο και μάλιστα εσαεί! Κάτι που δεν είχε γίνει με το »Καραϊσκάκη» και η εκμετάλλευση ανήκει σε ιδιώτες. Όλα είναι πεντακάθαρα και υπέρ της διαφάνειας.

Αυτή η χρηματοδότηση των 20 εκατ ευρώ αποτελεί μέρος ενός συνολικού αθλητικού προγράμματος της Περιφέρειας ύψους 210 εκατ. ευρώ που περιλαμβάνει και άλλα αθλητικά έργα».

Περισσότερα...

πηγή: novasports