Βασιλόπουλος: «Θα βοηθήσουμε για το γήπεδο της ΑΕΚ»

«Νίκη της ΑΕΚ η εκλογή μου», τόνισε.

Ο νέος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος σε δηλώσεις του μετά την εκλογή του τόνισε πως δεν θα εμποδίσει, αλλά θα βοηθήσει για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να επιβληθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα ένα άτυπο δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως όλοι αναγνωρίζετε η παράταξη μας αναγνωρίζει ότι κομμάτι της πόλης είναι η ψυχή της ΑΕΚ. Θεωρούμε πως η σημερινή νίκη είναι μια νίκη για την ΑΕΚ, του δημοκρατικού κόσμου της ΑΕΚ, του αντιφασίστα κόσμου της ΑΕΚ, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο βρεθήκαμε στην Γένοβα, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο έχουμε δώσει πάρα πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια.

Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ανησυχούν, ότι ως Δύναμη Πολιτών, όπως σταθήκαμε κάποιοι εμπόδιο στην κατεδάφιση του γηπέδου το 2003, έτσι και τώρα θα βοηθήσουμε και δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση ενός νέου γηπέδου. Ενός νέου γηπέδου με σεβασμό στην πόλη που να μπορεί να δεθεί αρμονικά με την ζωή της και να την αναβαθμίσει».