Χωρίς Μανόλο, αλλά με Τσιγκρίνσκι η προπόνηση

H αντίστροφη μέτρηση για την επάνοδο του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεκίνησε, με τον Ουκρανό αμυντικό να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης. Χωρίς Χιμένεθ η προπόνηση της Παρασκεύης. 

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε μέρος του κανονικούς προγράμματος, δείχνοντας πως μέρα με τη μέρα ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν. Βέβαια, ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει ο Ουκρανός στη δράση. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Μανόλο Χιμένεθ των Ουφάνο, Μπαστόν και Νίκου Παναγιωτάρα. Και αυτό διότι ο Ισπανός τεχνικός μετά την προπόνηση της Πέμπτης αναχώρησε για την πατρίδα του και το Αράλ προκειμένου να παρευρεθεί στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής. 

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ εκτός είναι οι Μπακασέτας και Λιβάια, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες. 

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, Μάκης Γιαννίκογλου λόγω προβλήματος σε δάκτυλο του χεριού του. 

Η προπόνηση του Σαββάτου είναι προγραμματισμένη για τις 18.00 και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για το τελευταίο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή (19.00) με την ΑΕΛ. 

Περισσότερα...

πηγή: novasports