“Δένει” στο… λιμάνι ο Ρότζερς

Στο "τιμόνι" της Λίβερπουλ, θα παραμείνει ως το 2018 ο Μπρένταν Ρότζερς.

Η φετινή εξαιρετική πορεία της Λίβερπουλ στο αγγλικό πρωτάθλημα και η διεκδίκηση του τίτλου, σχεδόν μέχρι τέλους, οφείλεται εν πολλοίς και στον «αρχιτέκτονα» αυτής της ομάδας, τον Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, που αναδείχθηκε και κορυφαίος προπονητής της σεζόν που τελείωσε στο “νησί”, πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στους «κόκκινους» και αυτή… εξαργυρώθηκε με ένα νέο συμβόλαιο. Ο Ρότζερς ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς το νέο του συμβόλαιο εκπνέει το 2018.

«Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω τη δουλειά μου στη Λίβερπουλ, πάνω στις βάσεις που έχουμε θέσει εδώ και δύο σεζόν. Τώρα πια προχωράμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω θα είναι δημιουργική, θα μας δώσει αρκετές προκλήσεις και ελπίζω να ανταμείψει τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τιμ μου που ήταν εξαιρετικοί απ’ την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λίβερπουλ. Είμαι εξίσου ευγνώμων στους ιδιοκτήτες του συλλόγου που στηρίζουν το όραμα που έχω για το μέλλον. Τέλος πρέπει να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους οπαδούς. Είναι τιμή μου να βρίσκονται στον πάγκο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη με κοινό στόχο να επαναφέρουμε τη Λίβερπουλ στις επιτυχίες», ανέφερε λίγο μετά τις υπογραφές ο Ρότζερς.