Στην τελική ευθεία του Βράνιες

Η ΑΕΚ προχωράει τις διαδικασίες για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στο έμψυχο δυναμικό της το ερχόμενο καλοκαίρι και στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” επικρατεί αισιοδοξία για αίσιο τέλος της υπόθεσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι επαφές με την Άντερλεχτ για τον δανεισμό του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού έχουν προχωρήσει σημαντικά και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψεις την Ένωση.

Την ίδια στιγμή, ο Κρίστοφερ Πέτερσον παραμένει στις πρώτες θέσεις της λίστας των “κιτρινόμαυρων” για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει επαφές με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό, αλλά και με τη Χέρακλες, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα και να τελειώσει άμεσα και αυτή η μετεγγραφή. 

Παράλληλα, για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής φέρεται να εξετάζει και η περίπτωση του Ντάρβιν Μάτσις, ο οποίος παραχωρείται από την Ουντινέζε, στην οποία ανήκει. Στόχος των ιθυνόντων της Ένωσης είναι να έχουν τελειώσει οι περισσότερες μετεγγραφές, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Περισσότερα...

πηγή: novasports