Έχασε 45 κιλά και κέρδισε καλλιστεία στο Τέξας

Από θύμα bullying στο σχολείο, έγινε Miss South Texas, βάζοντας πλώρη για τον τελικό της αμερικανικής πολιτείας (Pics+Vid)

Κάποτε ήταν θύμα bullying στα μαθητικά της χρόνια. Με τον καιρό, πείσμωσε, έχασε κιλά και έγινε βασίλισσα της ομορφιάς.

Η Keli Kryfko κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της μέσα σε 1,5 χρόνο. Στα 14 της αποφάσισε να ξεκινήσει μια προσπάθεια που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει 35 κιλά σε 18 μήνες και συνολικά 45 κιλά μέχρι τα 20 της αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

“Δεν ήθελα να με χαρακτηρίζουν με διάφορα επίθετα”, δήλωσε η ίδια στο CBS. Ήξερα ότι δεν ήθελα πια να με αποκαλούν χοντρή. Αποφάσισα λοιπόν ότι ήθελα μια αλλαγή και άρχισα να διορθώνω τη διατροφή μου”.

Η απόφαση της δεν ήταν εύκολη και η διαδρομή μέχρι το πρώτο της στέμμα χρειάστηκε πολλές θυσίες. Στα σχολικά της έτη της ξεκίνησε να αδυνατίζει αποφεύγοντας τα λιπαρά και την ζάχαρη, κατανάλωνε κυρίως λαχανικά και ξεκίνησε να γυμνάζεται εντατικά.

Η αυτοπεποίθηση της ανέβηκε στα ύψη και έτσι άρχισε να διαγωνίζεται σε καλλιστεία. Το 2012 κέρδισε τον τίτλο Miss Allen, πέρυσι έγινε Miss Limestone και φέτος στέφθηκε Miss South Texas, βάζοντας πλώρη για τον τελικό της αμερικανικής πολιτείας.

Στα 23 της είναι έτοιμη για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και ονειρεύεται να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε διαγωνισμούς ομορφιάς στο εξωτερικό.

Τα επόμενα καλλιστεία για την πολιτεία του Τέξας είναι τον Ιούλιο και εκείνη θεωρείται ένα από τα φαβορί για την τελική επικράτηση.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο της μεταμόρφωσης της:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Με πληροφορίες από: Dailymail και News247)