Αλμπάνης: «Να συνεχίσουμε, δεν τελείωσε τίποτα» (video)

Ο Χρήστος Αλμπάνης δήλωσε στην κάμερα του Novasports απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ, αλλά τόνισε ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα στη μάχη του τίτλου:

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα του ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Αρχικά συγχαρητήρια για την κίνηση που έγινε σήμερα με τη Μυρτώ. Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε».

Για την αδράνεια στο 1-0: «Το ποδόσφαιρο αυτό είναι, στιγμιαίες αδράνειες από τις οποίες επωφελούνται οι αντίπαλοι. Έτσι ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει».

Για το πόσο πλήγωσε την ΑΕΚ το 1-0: «Ήταν αρκετά γρήγορο και μας έβγαλε λίγο από την εστίαση που είχαμε όλη την εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να το επαναφέρουμε, είχαμε κάποια θέματα με τα στημένα μας, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Στο β’ η απόδοσή μας έπεσε λιγάκι».

Για τις δημιουργικές αδυναμίες της ΑΕΚ: «Ερχόμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες και στις κόντρες, μας κόστισε αυτό στο transition του Ολυμπιακού. Δεχτήκαμε γκολ νωρίς και αυτό μας ”πλήγωσε” και χάσαμε την εστίασή μας».

Για το -8 από την κορυφή: «Υπάρχει βαθμολογική διαφορά, οφείλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε. Τα πλέι – οφ αλλάζουν πολύ το πρωτάθλημα, δεν έχει τελειώσει τίποτα και συνεχίζουμε».

Για τον άξονα του Ολυμπιακού: «Παρατάχθηκαν με τρεις κεντρικούς χαφ και γι’ αυτό είχαν τον πρώτο λόγο στον άξονα».

Για την έλλειψη απειλής από την ΑΕΚ: «Είχαμε κατοχή σε μερικά διαστήματα, θέλαμε να σκοράρουμε στην κόντρα και εκεί είχαμε εστιάσει, δεν ευτυχήσαμε να το κάνουμε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για τα κακά αποτελέσματα στα τελευταία ντέρμπι και αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Είναι μόνο στατιστικά. Πάντα υπάρχει ψυχολογική πτώση όταν χάνεις ένα ματς, όχι μόνο ντέρμπι».

Περισσότερα...

πηγή: novasports