Μελισσανίδης: “Κανείς δεν προσβάλλει τις αξίες της ΑΕΚ”. Σε… καραντίνα ο Βράνιες!

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μετά από επιθυμία του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε την Δευτέρα επικοινωνία μαζί του και του ζήτησε να βρεθεί εκεί για να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλα τα αποδυτήρια. 

«Τις ήττες μπορώ να τις ανεχτώ. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο όλα τα αποτελέσματα, έστω κι αν χάσαμε κοροϊδίστικα. Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσβάλλει ο οποιοσδήποτε τις αξίες αυτής της ομάδας και να διαταράσσει την πειθαρχία. Η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη, έχει υψηλές αρχές από τότε που ιδρύθηκε και δεν θα ανεχτώ να τις προσβάλλει κανείς. Η ομάδα αυτή σας έχει δείξει αγάπη και πρέπει όλοι να είστε άξιοι να την εκπροσωπείτε» είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στις αναρτήσεις του Βράνιες στα Social Media τονίζοντας: 

«Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα Social Media και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα από το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έχει πει στον Κωστένογλου ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βράνιες για ένα μήνα στέλνοντας έτσι ηχηρό μήνυμα… συμμόρφωσης στον Βόσνιο αμυντικό.

Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο η τιμωρία του 30χρονου αμυντικού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς και ο ίδιος δεν έδειξε καμία διάθεση να “κατεβάσει” την προκλητική του ανάρτηση αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι. 

Επίσης, με αφορμή όσα έγιναν στο πάρτυ του Βράνιες και τις άσχημες εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας ενεργοποιείται ο εσωτερικός κανονισμός και έτσι αναμένονται πρόστιμα εκτός του Βόσνιου και για τους Λιβάια, Κρίστιτσιτς, Ντέλετιτς και Σαμπανάτζοβιτς! 

Περισσότερα...

πηγή: novasports