Συμφωνία ΑΕΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΥΠΕΚΑ για το γήπεδο

Μετά από συμφωνία της ΑΕΚ και του ΥΠΕΚΑ ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερψηφίσει το νόμο για την κατασκευή του γηπέδου.

Κανένα εμπόδιο δεν πρόκειται να μπει ανάμεσα στο σχέδιο της ΑΕΚ να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά τη συμφωνία της «Ένωσης» με το ΣΥΡΙΖΑ για τις βελτιωτικές προτάσεις του κόμματος για το άρθρο 81, που περιλαμβάνει το νέο γήπεδο.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν χθες επαφή, μαζί και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και συμφώνησαν στις βελτιωτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις αυτές αφορούν την αύξηση των θέσεων πάρκινγκ με αξιοποίηση οικοπέδου του Δήμου το οποίο θα γίνει πάρκινγκ με έξοδα της ΑΕΚ, τη μείωση του ύψους του γηπέδου(2-3 μέτρα) αλλά και το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν σε καμία περίπτωση την εξέλιξη του έργου και θα γίνουν γνωστές εντός της ημέρας, αφού θα τις ανακοινώσει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο κ. Στρατούλης του ΣΥΡΙΖΑ, με τη βοήθεια του οποίου όλα κύλησαν καλά για το θέμα του γηπέδου.

Έτσι λοιπόν, η ψήφιση του νόμου θα προχωρήσει χωρίς δυσκολίες ανοίγοντας έτσι το δρόμο για το ξεκίνημα των εργασιών, αφού αποκτηθεί η οικοδομική άδεια.