Στον Ατρόμητο ανήκει από σήμερα ο Κούρος

Στο ρόστερ του Ατρόμητου ανήκει ο Αλέξανδρος Κούρος ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Κούρο, ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο νεαρός παίκτης είπε:

«Ήρθα σε μια ομάδα με εντελώς διαφορετικούς στόχους από την προηγούμενη και είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα που κάνω στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου για να βοηθήσω τον Ατρόμητο και να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα.

Ο Ατρόμητος έχει τις υποδομές για να συνεχίσει την πορεία των τελευταίων χρόνων, να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, να διακρίνεται στην Ευρώπη. Έχει όλα τα φόντα πιστεύω για να γίνει μια μεγάλη και σταθερή δύναμη στην Ελλάδα.
Μέσα από τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν θα προσπαθήσω να τις «αρπάξω από τα μαλλιά» για να διακριθώ εγώ αλλά και η ομάδα μου. Οι φίλαθλοι μας να ξέρουν ότι θα δώσω τα πάντα για τον Ατρόμητο».

O Αλέξανδρος Κούρος γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1993 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Στην συνέχεια μετακινήθηκε στα Αστέρια Δραπετσώνας (Β’ κατηγορία Πειραιά) και κατέληξε στην ΠΑΕ Πανιώνιος πετυχαίνονται διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Την σεζόν 2012-13 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές και την σεζόν 2013 -14 πραγματοποίησε 31 συμμετοχές. Aγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού.

Επέλεξε για αριθμό της φανέλας το νούμερο «3».