Τελικός στη Κυψέλη

Πέφτει η αυλαία της Α1 χάντμπολ ανδρών σήμερα στην Κυψέλη, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Διομήδη, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος (20:00/AEKnea.gr/OTETV).

Τον Διομήδη Άργους υποδέχεται σήμερα το βράδυ η ΑΕΚ στο κλειστό του Πανελληνίου, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Α1 χάντμπολ ανδρών, και με νίκη η Ένωση κατακτά το πρωτάθλημα.

Δυστυχώς, ο τελικός θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον του τμήματος, αφού αποχώρηση ο Δημήτρης Λαζόπουλους από την Ερασιτεχνική.

Βέβαια, οι αθλητές του Γιάννη Αρβανίτη είναι έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να μην επηρεαστούν από τις δραματικές αλλαγές που εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες στο τμήμα.

Στο γήπεδο το παρών θα δώσουν περίπου 1000 άτομα, κυρίως οι κάτοχοι διαρκείας και όσοι προμηθευτούν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:00 στο κλειστό της Κυψέλης και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη τους Live και από το AEKnea.gr.