Σάντος: “Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια”

Την πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ θέλει η Εθνική μας ομάδα, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Πεπεισμένος πως η Εθνική μας ομάδα, έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στους «16» του Μουντιάλ, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στο περιθώριο του αυριανού φιλικού με την Πορτογαλία. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια».
«Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα ισορροπημένο όμιλο. Θέλουμε να προκριθούμε και πιστεύουμε σε αυτό το όνειρο. Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια», είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ ερωτώμενος για την παρουσία των «διόσκουρων» Κατσουράνη και Καραγκούνη, που είναι οι μοναδικοί εναπομείναντες από την ομάδα του 2004, είπε:
«Οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης, συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικοί στην ομάδα. Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή του 2004. Το στυλ της ομάδας είναι διαφορετικό, ωστόσο υπάρχουν και κοινά στοιχεία. Η ομάδα είναι όπως οι Έλληνες. Απαιτεί το σεβασμό όλων».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στις αλλαγές που επήλθαν στην Εθνική ομάδα, με τη δική του παρουσία: «Όταν συμφώνησα να γίνω προπονητής της Ελλάδας, ήθελα να συνεχίσω αυτό που έκανε στο παρελθόν. Να βρεθεί στις μεγάλες διοργανώσεις δηλαδή. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Πλέον, το ποδόσφαιρο σε εθνικό επίπεδο, είναι αρκετά διαφορετικό. Υπάρχουν εθνικές ομάδες ηλικιών κάτω των 16 ετών και κάτω των 14. Αυτό πάντα βοηθάει την ομάδα».