Καρυπίδης: «Η ευθύνη στην Αστυνομία»

"Αυτό που συνέβη είναι θλιβερό για το άθλημα", τόνισε ο Σάββας Καρυπίδης.

Απόλυτα κατηγορηματικός, ότι τα όσα συνέβησαν σήμερα στο κλειστό του Πανελληνίου, ξεκίνησαν με ευθύνη της Αστυνομίας, ήταν ο διεθνής άσος της ΑΕΚ, Σάββας Καρυπίδης, σε δηλώσεις του. Ο ίδιος έζησε από κοντά όλο το περιστατικό και τόνισε ότι ο κόσμος της Ένωσης δεν ενόχλησε κανέναν.
«Αυτό που συνέβη είναι θλιβερό για το άθλημα, αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν φταίει η ΑΕΚ και ο κόσμος της; Αυτό που είδα εγώ και έζησα είναι ότι φταίει η αστυνομία. Η σύρραξη που έγινε στη γωνία του γηπέδου ήταν με δέκα άτομα τα οποία δεν πείραξαν κανέναν. Η αστυνομία έριξε δακρυγόνα και χημικά, τους παρακαλάγαμε να σταματήσουν και συνέχιζαν. Αυτές οι εικόνες είναι ανεπίτρεπτες», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το είδα και προσωπικά ότι φταίει η Ελληνική αστυνομία και οι ιθύνοντες πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους. Είδα έναν γονιό να έχει αγκαλιά το παιδί του και να ζητάει βοήθεια και τα ΜΑΤ δεν άφηναν το παιδί να βγει έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να πνίγεται από τα δακρυγόνα και να κλαίει. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Ως πότε θα τρώμε αυτή τη λάσπη η ΑΕΚ και ο κόσμος της;»