Σκληρή της Original 21 για Αστυνομία

Διαβάστε την ανακοίνωση της Original 21 για τα όσα συνέβησαν στο ματς της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους στην Κυψέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Και για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω…

Άλλη μια μέρα ωμής ΒΙΑΣ. Άλλη μια μέρα που αποδεικνύεται περίτρανα πως τη λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που ακολουθεί το ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ δεν τη λέμε τυχαία ,δεν τη λέμε άδικα.

Δολοφόνος είναι αυτός που σε ένα κλειστό γήπεδο γεμάτο κόσμο ,ανάμεσα στον οποίο πολλά μικρά παιδιά,ηλικιωμένοι άνθρωποι ,έγκυες γυναίκες και σύζυγοι αθλητών ,ρίχνει χωρίς δισταγμό δακρυγόνα και χτυπάει αδιάκριτα όποιον βρει μπροστά του,εμποδίζει άτομα με εισιτήρια στα χέρια να εισέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και συλλαμβάνει αδιάκριτα κόσμο που διαπράττει το «ειδεχθές έγκλημα » να προσπαθεί να προσεγγίσει το κλειστό της Κυψέλης.

Από τις δυνάμεις των ΜΑΤ δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Όπως λέει και το τραγούδι «υπακούνε σε άστρα, γουρουνάκι στη γάστρα».Αυτά τα «άστρα» είναι που έδωσαν την εντολή να σηκωθούν τα γκλοπ και να βγει από την τσάντα το χημικό του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. Σήμερα ήταν τυχεροί γιατί από το γήπεδο τα παιδιά ,οι ηλικιωμένοι ,όλος ο κόσμος βγήκαν (καθαρά από σύμπτωση) ζωντανοί. Αύριο ,σε έναν άλλο αγώνα ίσως κάποιος δεν σταθεί τυχερός και τότε οι γνωστοί μαϊντανοί των τηλεπαραθύρων θα μας κάνουν πάλι κηρύγματα για τη «βία των γηπέδων και τους ανεγκέφαλους χουλιγκάνους που τη δημιουργούν», αλλά τότε ρε ξεφτίλες θα είναι αργά.

Χτυπάμε καμπανάκι κύριοι με τα αστέρια ,αρχηγοί ,υπαρχηγοί και παρατρεχάμενοι των γραφείων της ΓΑΔΑ :οι τακτικές που ακολουθείτε θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα…

Υ.Γ.1:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Υ.Γ.2:Μ.Γ.Δ.(και επειδή είστε στούρνοι ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ)».