Στην… τελική ευθεία για την «Αγιά Σοφιά»

Άλλες δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να φτάσει στην ολομέλεια το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στο φλέγον θέμα του γηπέδου έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της ΑΕΚ, καθώς επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργατών του, είναι να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και χρονοτριβές, που μπορεί να πάνε πίσω το χρονοδιάγραμμα.

Τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της ΑΕΚ θα βρεθεί στη Βουλή, προκειμένου να παρευρεθεί στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, προκειμένου να αναλύσει το σχέδιο της Ένωσης για την «Αγιά Σοφιά» και αν χρειαστεί να λύσει οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να προκύψουν για αυτό το μεγάλο έργο.

Από εκεί και μετά βέβαια, τις προσεχείς ημέρες θα διεξαχθούν άλλες δύο συνεδριάσεις της συγεκριμένης επιτροπής και κατόπιν αυτού το θέμα θα οδηγηθεί στην ολομέλεια της Βουλής, για την ψήφιση του νομοσχεδίου, που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες.

Το μόνο που θα απομείνει πλέον, θα είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας, που θα ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη των εργασιών για τον «ναό» της ΑΕΚ. Δεδομένο είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τη βεβαιότητά του, ότι το όνειρο όλων των ΑΕΚτζήδων, θα γίνει πολύ σύντομα πραγματικότητα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΚΑΣ