“Μέσα στην εβδομάδα για Λάζοβιτς”

Τα ρεπορτάζ από τη Σερβία, εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως σχεδόν δεδομένη την απόκτηση του Λάζοβιτς από την ΑΕΚ.

Μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένεται να μπει στην… τελική ευθεία η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Το ρόστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί με την απόκτηση έντεκα ποδοσφαιριστών και αναμένονται κάποιες προσθετικές κινήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση της διοίκησης με το τεχνικό επιτελείο, προκειμένου να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, για τους παίκτες που θα γίνουν οι τελικές προτάσεις.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ των σέρβικων ΜΜΕ, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη για τη μεταγραφή του Ντάνκο Λάζοβιτς, που επισημαίνουν πως ο παίκτης είναι κοντά στην Ένωση.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά είναι τέτοια που μπορεί να γεφυρωθεί.
«Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανόν να λήξει θετικά για την ΑΕΚ το θέμα Λάζοβιτς», ανέφεραν, μάλιστα, αρκετά ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα πάντως, στη μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται και άλλοι επιθετικοί, με τον ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να είναι δεδομένο, αλλά για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό με τον Έλληνα στράικερ.
Ο Μιχάλης Μανιάς του Άρη, είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει, αλλά η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, μόνο αν μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ τις προηγούμενες μέρες βγήκε στην επιφάνεια και το θέμα του Μαυροβούνιου Μουγκόσα, αν και η περίπτωση του δεν φαίνεται να είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την ώρα.