Αποφασίζει για Λάζοβιτς

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κάνει την τελική της κίνηση η ΑΕΚ για την απόκτηση του Λάζοβιτς.

Ένα από τα βασικά ζητήματα στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα, είναι η τελική απόφαση για την απόκτηση του Ντάνκο Λάζοβιτς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» , οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν ποια είναι τα οικονομικά δεδομένα αλλά και οι σκέψεις του Σέρβου παίκτη.

Άλλωστε, τα σερβικά ΜΜΕ ανέφεραν χθες: «Τα τέσσερα γκολ σε οκτώ ματς του Λάζοβιτς είναι αρκετά για να θέλει ο Μπάγεβιτς τον παίκτη στην ΑΕΚ. Και οι Ελληνες είναι έτοιμοι να κάνουν το καθοριστικό χτύπημα για να αποκτήσουν τον παίκτη με πρόταση 250.000 ευρώ».

Στη Σερβία πάντως θεωρούν πως λίγες είναι οι πιθανότητες να μην προχωρήσει η απόκτηση του Λάζοβιτς στην ΑΕΚ. Μάλιστα, συνεχίζουν να μπλέκουν την ΑΕΚ και στην περίπτωση του Νίκολα Ντρίντσιτς. Ο 30χρονος παίκτης είναι μία λύση που έχει προταθεί στην ΑΕΚ, αλλά μέχρι στιγμής οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν προτεραιότητα στις περιπτώσεις των Κατσουράνη και Κουρμπέλη.

Εξάλλου, υπάρχει και ο περιορισμός στους ξένουν με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΑΕΚ να είναι πιο προσεκτικοί στις επιλογές τους.