Πετρούνιας: «Ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στη μετάδοση, ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ζήτησε να προχωρήσει η συζήτηση σχετικά με τη μη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της προσπάθειάς του στα προκριματικά των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω μηνύματός του στα social media.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Ζανέιρο εξήγησε ότι πρέπει η εστίαση πλέον να αφορά την προσπάθειά του στον τελικό, όπου θα επιχειρήσει να κατακτήσει ξανά την κορυφή στο αγώνισμά του.

«Σε περίπτωση που δεν το είδατε, τελείωσε ο τελευταίος όμιλος και προκρίθηκα 1ος. Ας μη δώσουμε περισσότερη βάση στο τι συνέβη με τη μετάδοση και ας εστιάσουμε στο χαρούμενο γεγονός, πως πάμε για το δεύτερο χρυσό σε Ολυμπιακούς Αγώνες, πέντε χρόνια μετά! Κόσμο δεν είχε, αλλά η ενέργεια των Ελλήνων με συνόδευσε σίγουρα! Πάμε δυνατά Ελλάδα μου στις 2 Αυγούστου»

Ο Πετρούνιας προκρίθηκε με την καλύτερη βαθμολογία (15,333) από όλους τους αντιπάλους του στα προκριματικά και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Εξάλλου, αυτό δήλωσε και ο ίδιος σε δηλώσεις του αμέσως μετά την προσπάθειά του. «Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω για να περάσω και δεν νομίζω ότι κανείς θα με βγάλει από την πρώτη θέση. Δεν έκανα καν ζέσταμα. Είδα τους κρίκους, τα φώτα, τα σύρματα. Τώρα δεν ανησυχούμε. Έχουμε όλον το χρόνο μπροστά μας να ηρεμήσουμε, είναι εννέα ημέρες, περισσότερες κι απ’ όσες ήρθα. Θα είμαι πιο ζεν από ποτέ. Όλα θα πάνε καλά. Στον τελικό ακόμη ψηλότερη βαθμολογία. Δεν φοβάμαι καθόλου», δήλωσε.

Το SPORT24 στο Τόκιο: Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια αμέσως μετά τον σπουδαίο αγώνα του

*Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Περισσότερα...

πηγή: sport24