«Άκυρο» από Άρσεναλ για Μπαλοτέλι

Η Μίλαν δυσκολεύεται να ξεφορτωθεί τον Ιταλό παίκτη.

Σε μία προσπάθεια ανανέωσης του ρόστερ αλλά και μείωσης των εξόδων έχει προχωρήσει η Μίλαν, με πρώτο στόχο να βάλει πωλητήριο στον Μπαλοτέλι, αλλά σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, δεν έχει βρεθεί ακόμα ομάδα που να θέλει να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό.

Κύριος λόγος, είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Μπαλοτέλι και έτσι η Μίλαν άσκοπα περιμένει μία πρόταση που να αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ.

Μπορεί να υπήρξε ενδιαφέρον από την Άρσεναλ, όμως η αγγλική ομάδα αρνήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπες ομάδες μόλις έμαθαν το ποσό πώλησης.

Η μόνη ελπίδα είναι η Μονακό η οποία δεν φαίνεται τελείως αρνητική στο ενδεχόμενο αγοράς του Μπαλοτέλι.

Η ομάδα του Μιλάνου βασίζεται στην πώληση παικτών της όπως ο Μπαλοτέλι προκειμένου να μπουν λεφτά στα ταμεία και να αποκτηθούν άλλοι παίκτες, όπως ο Αντέλ Τααράμπτ της ΚΠΡ.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η Μίλαν να καταβάλει τα 6 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Άλλοι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της Μίλαν είναι οι Αλέσιο Τσέρτσι, Χουάν Ιτούρμπε και Ντανιέλ Μπαζέλι αλλά για να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Μπαλοτέλι.