Τελειώνει με Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Τη λύση της συνεργασίας του Παπαδόπουλου με τον Ατρόμητο, αναμένουν στην ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αποτελεί ήδη «ξένο σώμα» για τον Ατρόμητο, είναι γνωστό. Οι σχέσεις του άλλωστε με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, έχουν διαταραχθεί προ πολλού, ενώ και ο έμπειρος τεχνικός σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπολογίζει τον διεθνή επιθετικό.

Αυτό που απομένει, είναι να γίνει μια τελευταία κουβέντα του Παπαδόπουλου με τον Ατρόμητο, ώστε να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο». Σύμφωνα με το «a-sports.gr», αυτό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (5/6), με τον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών Γιάννη Αγγελόπουλο.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ, περιμένει στη… γωνία, ωσότου ο ποδοσφαιριστής εξασφαλίσει την ελευθερία του, προκειμένου να κάνει την κίνησή της, καθώς είναι δεδομένο πως αποτελεί μια από τις βασικές της προτεραιότητες για την ομάδα της νέας σεζόν. Η προσέγγιση άλλωστε είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η συμμετοχή της ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική ήταν αποτρεπτικός παράγοντας για τον Παπαδόπουλο. Πλέον, φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός από την πλευρά του έμπειρου επιθετικού.