Βλάχος: “Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους”

Ο πρόεδρος της επιτροπής, Γιώργος Βλάχος, τόνισε ότι το κλείσιμο της Βουλής, επιφέρει μόνο μια μικρή καθυστέρηση σχετικά με το νομοσχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Την ώρα που στην ΑΕΚ, περίμεναν τις επόμενες μέρες να ολοκληρωθούν οι διεργασίες στη Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου αναφορικά με το νέο γήπεδο της ομάδας, το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής, ανατρέπει τον αρχικό προγραμματισμό.

Ωστόσο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιος Βλάχος, με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν αλλάζει κάτι σε ότι αφορά την ψήφιση του νομοσχεδίου, παρά μόνο σχετικά με την καθυστέρηση λίγων ημερών.
«Είχαμε προγραμματίσει την ερχόμενη Τρίτη την 4η και τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής για την επεξεργασία του νομοσχεδίου και στην συνέχεια αυτό θα πήγαινε στην Ολομέλεια για ψήφιση. Η σημερινή εξέλιξη δεν διαφοροποιεί πολύ τα πράγματα. Πλέον η ολοκλήρωση της επεξεργασίας του νομοσχεδίου θα γίνει από την επιτροπή του πρώτου Θερινού Τμήματος, οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και μετά θα πάει προς συζήτηση και ψήφιση. Το κλείσιμο της Βουλής δεν αλλάζει την ουσία των πραγμάτων, τα οποία έχουν πάρει τον δρόμο τους. Απλώς καθυστερεί τις εξελίξεις περίπου κατά μια εβδομάδα», ενώ σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει πρόεδρος και στην επιτροπή του Θερινού Τμήματος, τόνισε: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι πρόεδρος της επιτροπής, αλλά και να μην είμαι, θα βρίσκομαι στην συνεδρίαση. Ήμουν πρόεδρος στις τρεις συνεδριάσεις, δεν γίνεται να αφήσω την διαδικασία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί».