Στο Πήλιο και φέτος η προετοιμασία

Το Πήλιο θα προτιμήσει, εκτός απροόπτου και φέτος η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν τις επόμενες μέρες από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, σε ότι αφορά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να ανακοινωθεί και επίσημα το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση ακολουθώντας την… πεπατημένη, θα επαναλάβει την περσινή προετοιμασία με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο. Οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν στο γκολφ της Γλυφάδας, για περίπου μια εβδομάδα και ακολούθως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μεταβεί στο Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι «κιτρινόμαυροι» άλλωστε, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα συνάντησαν πέρσι στα Χάνια και εκτός απροόπτου, αυτός θα είναι εκ νέου ο προορισμός τους.

Από εκεί και μετά, η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένα ταξίδι λίγων ημερών στο εξωτερικό, όπου η Ένωση θα δώσει φιλικούς αγώνες, λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ακριβής ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας, δεν έχει ακόμη γνωστοποιηθεί, αν και η πιθανότερη εκδοχή αυτή τη στιγμή, είναι για τις 21 Ιουλίου.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΚΑΣ