Αρχές Ιουλίου εκδίδονται οι άδειες για την “Αγιά Σοφιά”

Μέσα στον επόμενο μήνα, ελπίζουν στην ΑΕΚ ότι θα ξεκινήσουν τα έργα για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται τα… εμπόδια στο δρόμο της ΑΕΚ, αναφορικά με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το θέμα με την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, θα τελείωνε τις επόμενες μέρες, το σημερινό κλείσιμο της Βουλής, παρατείνει για λίγο την… αγωνία, ενώ την ίδια ώρα ο νέος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος, σε σημερινές του δηλώσεις, ξεκαθάρισε πως θέλει το γήπεδο με τους… δικούς του όρους.

Σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου, στην Ένωση δεν ανησυχούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι με την έναρξη των θερινών τμημάτων της Βουλής, σε περίπου δύο εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί άμεσα η τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής και εν συνεχεία το θέμα θα πάει στην Ολομέλεια, όπου θα ολοκληρωθεί και τυπικά η έγκρισή του από τη Βουλή. Αυτό αναμένεται να γίνει ως το τέλος Ιουνίου και όπως λένε στην ΑΕΚ, στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα, θα έχουν εκδοθεί και οι άδειες για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς», προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά τις… αντιρρήσεις του κ.Βασιλόπουλου, δεν υπάρχει καμία ανησυχία. Σε περίπτωση που το νομοσχέδιο «περάσει» από τη Βουλή, ο νέος Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν θα μπορεί να κάνει οτιδήποτε για να αποτρέψει την έναρξη της ανοικοδόμησης του «ναού» της ΑΕΚ.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΖΑΓΚΑΣ