Απολογήθηκε η ΑΕΚ

Απολογήθηκε η ΑΕΚ για τα συμβάντα του τρίτου τελικού με τον Διομήδη Άργους, με την απόφαση του αθλητικού δικαστή να αναμένεται δυσσίωνη.

Άσχημα τα νέα για το τμήμα χάντμπολ της Ένωσης.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, απολογήθηκαν για τα επεισόδια του τρίτου τελικού κόντρα στον Διομήδη Άργους, ενώπιον του αθλητικού δικαστή.

Το κατηγορητήριο ήταν αρκετά σύμφωνα με τα άρθρα 3, 10 και 12 για τα οποία έπρεπε να απολογηθεί αναφέρουν ότι πρέπει να υπάρξει αποκλεισμός έδρας 5 ματς και 60 χιλ. ευρώ πρόστιμο, 1-12 αγωνιστικές τιμωρία και μηδενισμός στον αγώνα που έγιναν τα επεισόδια.

Οι Αλεξίου, Κατσαδήμας, Σταματιάδης και Μαύρους έδωσαν το παρών από πλευράς Ένωση και προσπάθησαν τόσο με τα λεγόμενά τους, όσο και με φωτογραφίες και βίντεο να εξηγήσουν στον αθλητικό δικαστή ότι η ευθύνη βαραίνει την αστυνομία, και όχι τους οπαδούς της ΑΕΚ. Αύτο διότι, πριν πέσουν τα δακρυγόνα στο κλειστό της Κυψέλης, όλα ήταν στην εντέλεια.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή αναμένται να γίνει γνωστή σήμερα ή το αργότερα αύριο.

Τώρα, το κατηγοριτήριο όπως προείπαμε είναι βαρύ και έτσι, υπάρχει περίπτωση ο αγώνας να πάει στα χαρτιά στον Διομήδη. Σε αντίθετη περίπτωση η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με ή χωρίς κόσμο στο κλειστό της Κυψέλης.