Πρόταση Λαζόπουλου να μην κατέβει η ΑΕΚ στον τελικό

Mε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, το αφεντικό της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, εξέφρασε την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί η Ένωση στον 3ο τελικό.

Τη σκέψη του –κάτι που άφησε να εννοηθεί και στην ανακοίνωσή του-  να μην κατέβει η ΑΕΚ στον 3ο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στον «sentraFM», ο Δημήτρης Λαζόπουλος.
Το αφεντικό της Ένωσης έκανε λόγο για απόφαση εκτός λογικής, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στην Αστυνομία και τόνισε πως η ΑΕΚ απαιτεί το δίκαιο.
«Δεν αποδεχόμαστε αυτή την απόφαση. Είναι εκτός λογικής. Δεν φταίγαμε. Η αστυνομία προκάλεσε κι έδειξε αδυναμία να χειριστεί την κατάσταση. Βλέπω λάθος. Βλέπω πλάνη. Αυτό το λάθος έχει επιπτώσεις. Δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε επειδή το έκανε ένας δικαστής δημιούργησε ερωτηματικά η στάση της αστυνομίας, αλλά και η απόφαση να αναβληθεί ο αγώνας. Είμαστε ΑΕΚ, απαιτούμε το δίκιο μας και ξέρουμε ποιο είναι», δήλωσε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μπορεί να μην κατέβει η ομάδα στον τελικό ή να αγωνιστούν οι νεαροί παίκτες. Δεν είμαι δικτάτορας για να πάρω εγώ αυτήν την απόφαση. Αυτή θα είναι η πρότασή μου στη διοίκηση και αυτή θα αποφασίσει. Να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και την Τρίτη (10/6) ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής θα ανακοινώσει την απόφαση της διοίκησης».

Μιλώντας για το δικό του μέλλον ανέφερε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αν θα μείνω ή θα φύγω. Το ζητούμενο είναι να δικαιωθεί η ΑΕΚ. Δεν χρειάζομαι κάποιο πόστο για να προσφέρω. Μπορώ να το κάνω και χωρίς αυτό, όπως έκανα και στο παρελθόν».