Κοιτάζει και στο εξωτερικό ο Παπαδόπουλος

Προτάσεις από Ντουμπάι και Τουρκία, περιμένει ο Παπαδόπουλος, που ζήτησε διορία από την ΑΕΚ.

«Παγώνει» προς το παρόν, η υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ΑΕΚ. Παρότι, οι δύο πλευρές είχαν βρει σημείο επαφής, με μοναδική διαφορά την χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ο παίκτης φαίνεται να περιμένει κι άλλες προτάσεις, προτού πάρει την τελική του απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή, ο διεθνής επιθετικός έχει πάρει τη διαβεβαίωση από μάνατζερ, πως θα υπάρξουν προτάσεις από Τουρκία και Ντουμπάι, με σαφώς περισσότερα χρήματα, από αυτά που του προσφέρει η Ένωση. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου, ζήτησε προθεσμία δύο εβδομάδων από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν να μιλήσουν εκ νέου την άλλη εβδομάδα, ώστε να ολοκληρωθεί ή όχι η μεταγραφή.

Αν τελικά, ο παίκτης επιλέξει να μείνει στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχει φυσικά η ΑΕΚ, αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις –με βασική αυτή του Λάζοβιτς-, σε περίπτωση που ο Παπαδόπουλος επιλέξει τα «πετροδόλαρα» ή την γειτονική Τουρκία.