Δρυμήτατη ανακοίνωση εξέδωσε ο Διομήδης!

Μια σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Διομήδης, μέσω της οποίας καλεί τον Σάββα Καρυπίδη της ΑΕΚ, να ανακαλέσει για όσα έγραψε στο Facebook.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του Άργους:

«Κάναμε ειλικρινά μεγάλη προσπάθεια και κυρίως υπομονή εδώ και μια εβδομάδα, προκειμένου να μην πυροδοτήσουμε το ήδη τεταμένο κλίμα, να ανεχτούμε το «σκηνικό» που κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν και την προπαγάνδα. Σεβαστήκαμε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο τελικά κρίθηκαν και τιμωρήθηκαν. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα & όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όρια της. Όποιος έχει τα «κότσια» ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα. Τέλος η λάσπη στον ανεμιστήρα, «Ιδού η Ρόδος, ιδού & το πήδημα».

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ έχει ήθος και αξιοπρέπεια και ευτυχώς δεν φέρει ευθύνη για καμία «μαύρη» σελίδα του ελληνικού handball.

Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

ΥΓ: Επειδή σεβόμαστε την ιστορία του στο χώρο του handball, καλούμε τον αθλητή της Α.Ε.Κ. κ. Καρυπίδη Σάββα να ανακαλέσει εντός 24 ωρών τα όσα αναφέρει για την ομάδα μας στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Εκτός βέβαια αν έχει αποδείξεις ότι εμείς εδώ στο «χωριό» τα στήσαμε όλα, οπότε το λόγο έχει η δικαιοσύνη».