Ρουμελιώτης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μανώλης Ρουμελιώτης.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μανώλης Ρουμελίωτης, υποστήριξε πως η Ένωση θέλει σήμερα να κάνει το 2-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό και να προκριθεί στους τελικούς της Α1.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά επισήμανε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει οι αθλήτριες του να αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες των  «πράσινων».

«Σίγουρα είναι ένα ματς σε δύσκολη έδρα απέναντι σε καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως σε όλα τα ματς των πλέι οφ. Θέλουμε να κρατήσουμε την τακτική μας, να πιέσουμε τον αντίπαλο στο σερβίς και να εκμεταλλευτούμε τις μπάλες που θα έρθουν πιο εύκολα στο δικό μας τερέν κάτι που δεν το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρώτο ματς. Είμαστε έτοιμοι αισιόδοξοι και θέλουμε να τελειώνουμε εδώ τη σειρά των ημιτελικών» είπε ο Ρουμελιώτης στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ).

Όσο για τον Παναθηναϊκό τόνισε πως θα είναι ανταγωνιστικός αφού αν ηττηθεί αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης.

«Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟ που ούτως ή άλλως έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία μέχρις στιγμής. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, σίγουρα θα προσπαθήσει να μας πιέσει κι αυτός στην υποδοχή και με τη βοήθεια του κόσμου θα θέλει αν έχει καλύτερη απόδοση. Δεν έχει να χάσει τίποτα, αφού αν ηττηθεί είναι το τελευταίο του παιχνίδι και θα είναι ανταγωνιστικός, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε και θα περάσουμε από αύριο στον τελικό».