Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή ο Ζιάγκος

Καλεσμένος στο τηλεοπτικό κανάλι «ART» θα είναι την Πέμπτη ο τεχνικός τη ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος.

Ο Ζιάγκος θα μιλήσει για τη φετινή χρονιά με την άνοδο της «Βασίλισσας», ενώ μαζί του θα είναι κ ο πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Φώτης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Την Πέμπτη 12/6/2014 θα πραγματοποιηθεί  μία εκπομπή μόνο για την μπασκετική ΑΕΚ, στην επάνοδο της στα μεγάλα σαλόνια της Α1, στην εκπομπή 24 seconds από το ART TV, με τον Μάκη Δρόσο.

Θα προβληθεί αφιέρωμα στην άνοδο της «βασίλισσας», αφιέρωμα στην ιστορία της, στις μεγάλες και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία 15 χρόνια και τι γίνεται από εδώ και πέρα. Στο στούντιο ο προπονητής της ΑΕΚ, της ανόδου αλλά και της νέας σεζόν Βαγγέλης Ζιάγκος και ο μπασκετμπολίστας Φώτης Βασιλόπουλος (πρώην αρχηγός της ΑΕΚ).

Αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά, φιλοδοξίες, τα πλάνα και τα εμπόδια που υπάρχουν στο επίκεντρο της συζήτησης στην εκπομπή.

Μπες και εσύ στο παιχνίδι για την αγαπημένη σου ομάδα, κάνε like στην σελίδα της εκπομπής 24seconds ART διαμόρφωσε τις ερωτήσεις για τους καλεσμένους, για το τι θέλεις να μάθεις για την αγαπημένη σου ομάδα. Μία ώρα μπάσκετ μόνο για ΑΕΚ, όπως εσύ την θέλεις με ότι θέλεις να μάθεις».