Προκαλεί ο Δήμαρχος Άργους

Αρκετά υψηλοί είναι οι τόνοι μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, εν αναμονή του ορισμού της επανάληψης του τρίτου τελικού του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1.

Σε ανακοίνωσή του ο Διομήδης αναφέρει: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αφήσει υπόνοιες για δήθεν συμμετοχή της ομάδας μας στην πρόκληση των επεισοδίων, καθώς και στον επηρεασμό της αθλητικής δικαιοσύνης. Αυτό είναι μεγάλη αθλιότητα κι όποιος το πράξει, θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη. Και η αθλιότητα έχει τα όριά της. Όποιος έχει τα ”κότσια” ας το πράξει ευθέως, με λόγια σταράτα, χωρίς υπονοούμενα και βεβαίως επώνυμα» απαντώντας έτσι στα πόσα διέρρεε η ΑΕΚ κι είχαν γραφτεί από αθλητές της ΑΕΚ στο facebook (μάλιστα στην ίδια ανακοίνωση ζητούν από τον Καρυπίδη να ζητήσει συγγνώμη «ότι εμείς εδώ στο ”χωριό” τα στήσαμε όλα. Αλλιώς τον λόγο τον έχει η η δικαιοσύνη».

Σε αυτή τη διαμάχη πήρε μέρος και ο Δήμαρχος Αργους Δημήτρης Καμπόσος γράφοντας στη σελίδα του Διομήδη στο Facebook: «Η αλητεία, η πρέζα; Η δήθεν μαγκιά και ο παραπανήσιος τσαμπουκάς δεν χωράνε στον αθλητισμό και όπου υπάρχουν τιμωρούνται! Αυτά για την διοίκηση της ΑΕΚ ( στο χάντμπολ ) αλλά και για την ομοσπονδία. ΥΓ.: ”Κύριοι” της ομοσπονδίας, σκασμός και σεβασμός στους πρωταθλητές Ευρώπης».

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΑΕΚ στην ΟΧΕ Κώστα Σταματιάδη ήταν άμεση: «Στην εποχή μας είναι της μόδας οι παιδονόμοι, οι εισαγγελείς, οι γενικοί κριτές των πάντων και οι παραδίδοντες μαθήματα ηθικής και λοιπών. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται γενικώς από τρίτους και κυρίως από την ιστορία. Καλό θα είναι όποιος ασκεί κριτική πρώτα να έχει κάνει την αυτοκριτική του».